Cfarë është
teknologjia NFC ?

NFC (near field communication) është një teknologji me valë që lejon transferimin e të
dhënave midis dy pajisjeve të aktivizuara NFC. Karta NFC, për shembull përmban mikroçipa
të vegjël dhe antena të vogla të cilat mund të ruajnë një sasi të vogël informacioni për t'u
transferuar në një pajisje tjetër NFC, siç është një smartphone.

IOS

Ju mund ti perdorni nfc card në të
gjitha pajisjet e IOS.

Android

Ju mund ti perdorni nfc card në të
gjitha pajisjet e Android.

Si funksionon NFC?

Cdo kartë ka një cip të inkorporuar brenda e cila është e programuar me të dhënat tuaja.

1

Mjafton të keni një digicard


2

Afrojeni tek smartphone në
distancë më të vogël se 5 cm
ose skanoni QR kodin


3

Në telefonin tuaj
do t'ju shfaqen te profili juaj online

Pse duhet te perdorim NFC?

Pa aplikacion

Shkëmbeni kontaktet pa
instaluar një program specifik.

Smartphone

Funksionon për të
gjithë smartphone.

Direkt Kontakt

Ruan kontaktin direkt
në smartphone.

Qr codes

Skano kodin për telefonat
që nuk kanë protokollin NFC.

Shpërndarje pa limit

Kartëvizitat tuaja nuk
mbarojnë asnjëherë.

Rishkruhet

Mund të bëni update kontaktet
sa herë të keni nevojë.

Kundra ujit

Kundra ujit dhe larjes.

Pa kartëvizita normale

Heq stresin e mbajtjes me
vete të shumë kartëvizitave normale.

KRIJO OFERTEN TËNDE

Duke zgjedhur ato shërbime që ka nevojë biznesi juaj ,dërgo zgjedhjet e tua dhe ne do të ju dërgojmë ofertën sa më shpejtë.

Zgjidh shërbimet që dëshironi: