Dolphins Group prezanton

DOLPHINS TECH

Kush jemi ne?

Ne jemi të specializuar për të ndihmuar klientët tanë të dixhitalizojnë biznesin e tyre.

Pse të na zgjidhni ne?

Ne ofrojmë zgjidhje teknologjike për suksesin tuaj.

  • Ekip i ekspertëve

  • Kualitet

  • Integrim

  • 24/7 Suport

Shërbime teknologjike që premtojnë suksesin tuaj.

Zhvillim dhe dizajnim i Uebit

Krijimi i një uebsajti nga e para, duke përfshirë mbledhjen e kërkesave, dizajnimin, zbatimin, sigurimin e cilësisë si dhe mirëmbajtjen dhe mbështetjen. Ofron një shumëllojshmëri shërbimesh të dizajnimit dhe zhvillimit të uebsajtit, nga zgjidhjet e zhvillimit të ueb-it dhe dizajnet e përgjegjshme të faqeve të internetit duke përdorur teknologjitë më të fundit dhe të provuara të uebit.

NFC kartë biznesi

Kartat e biznesit NFC janë një lloj kartevizite që komunikon me një pajisje, shpesh një smartphone, në afërsi. Këto karta përdoren për të drejtuar klientët te informacioni i biznesit tuaj si p.sh. faqja e zgjedhur e faqes suaj të internetit, portofoli ose formularët e regjistrimit, trokitni lehtë për të telefonuar, dërgoni mesazhe dhe shkarkoni një aplikacion.

Zhvillim i Softuerit

Ne krijojmë softuer me vlerë biznesi afatgjatë – të përshtatur në mënyrë unike për proceset e biznesit tuaj dhe të rregullueshëm për nevojat e ardhshme. Ne mbledhim ekipe zhvillimi të vetë-menaxhuara për t'u kujdesur për nevojat tuaja aktuale dhe të ardhshme të softuerit.

Menaxhim i rrjeteve sociale

Duke përdorur një prani të fortë sociale, këto platforma kryesore sociale do t'i japin markës tuaj hapësirën që ju nevojitet për të nxitur një komunitet në internet, për të filluar biseda reale dhe për të ndërtuar marrëdhënie të qëndrueshme me klientët, ndjekësit dhe perspektivat tuaja.

SEO & Optimizimi

Përqendrohet në përmirësimin e renditjes së një faqe interneti në motorët e kërkimit si Google dhe BING. Sa më i lartë të shfaqet një faqe interneti në renditjen e motorëve të kërkimit, aq më të mëdha janë gjasat që ai të vizitohet. Kur një faqe interneti merr më shumë trafik, ka gjasa për më shumë biznes.

Mirëmbajte e Uebit

Ne monitorojmë shëndetin dhe performancën e përgjithshme të faqes suaj. Mbajtja e përditësuar e një faqe interneti është thelbësore për të siguruar që ajo të funksionojë me kapacitet të plotë, duke angazhuar dhe mbajtur vizitorët e uebit.

5+

Vite eksperiencë

Ne jemi të specializuar për të ndihmuar klientët të dixhitalizojnë biznesin, përfshirë teknologjinë

Bëj një hap përpara për t'u bërë një nga klientët tonë të suksesshëm.

Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Brand
Kulla e Sheremetit nr.3, Pejë, 30000
Mon - Fri 8:00 am - 4.00 pm

Na kontaktoni

Ju faleminderit!